Merde!

Det är vackert att svära på franska, ta "merde" som ett exempel. Det låter så mycket finare än det engelska ordet "shit". Vettefan vad jag vill komma fram till, kom bara på att det låter bättre om man svär på franska.

"Kissie"

Klockan 18:41 10-06-16 skrev allas (förutom Dr. williams) favorit-bloggare om vår kära monarki.

Kvinnan har äntligen insett att det svenska hovet har en enorm budget som de finansierar genom att få en del av skattebetalarnas pengar.

Hon vill rösta på moderaterna men hon vill avsätta monarkin. Kan man något om politik och inte vill ha en monarki, röstar man på socialdemokraterna som är ett perfekt komplement för moderaterna eftersom de ändå sköter sin politik på samma sätt.

Kan hon inte bara låta de som kan sin politik sköta den och sedan återgå till sina Louis Vuitton handväskor och sina HM plagg.

Tendenser

Det finns tendenser till att jag och min flickvän har ett grymt sexliv.

Är trött på't II

"Vad är det där för en konstig skateboard? o.O"
"DET ÄR EN LONGBOARD DITT JÄVLA RETARD!"

Säljes: Kondom

Jag har använt kondomen ca 4 ggr och jag har tappat intresset att använda den.

Den är mycket rymlig och de jag har använt den med håller med om att den är väldigt komfortabel.

Eftersom den är använd ett par ggr kan jag tänka mig ett pris på 20 kr då den kostade 100 kr(!!!) som ny.

Endast seriösa svar.
OBS! Ej kondomen som är till salu på bilden.

42?!

42 är meningen med livet, universum och allting enligt författaren Douglas Adams som har skrivit liftarens guide till galaxen serien.

För att kunna förstå svaret 42, måste man kunna frågan. Frågan och svaret kan inte existera i samma universum eftersom då skulle alla intelligenta varelser i universum förstå meningen med livet och därmed inte ha någonting att leva för.

The Wall

Väggen - Något man kan gå in i, sparka på, skriva och måla på, skydda sig bakom, pressa upp någon mot, hänga upp dylikt mot.

Det finns mycket man kan göra med en vägg, vad skulle du vilja göra?

Undrar

Vad fan har hänt? Ingår olaglig avlyssning i en sann demokrati? Har vi stannat upp och slutat tänka? "Det är för rikets säkerhet" - vem fan bryr sig? Det finns lagar mot avlyssning och det finns en orsak till det. Vem står över en högauktoritär som SÄPO? Inte fan är det den enskilda individen.

Det faktum att vi lever i ett samhälle där SÄPO har avlyssnat samtal i tio års tid, olagligt, gör mig fan mörkrädd.

Jag har mycket att dölja och vill inte bli avlyssnad. Vill du det?

ROFLMAOWEAB

Rolling On Floor Laughing My Ass Off While Eating A Banana

Är trött på't

Har tänkt på en grej... Hur kommer det sig att feta människor envisas med att gå i tajta kläder?

Jag är så jävla trött att sitta på en snabbmats-restaurang och sedan se någon glida in i crocs-linne-kjol-leggins och sen äcklar mig så förjävligt att jag inte vill avsluta min "mat".

Kan man inte som über-fet bespara på miljön, då menar jag konsumtionen av mat som sedan måste slängas då man blir så äcklad av någon fet som kommer in, genom att ligga hemma istället och beställa hämt-mat?

Eller så kan de bara träna och göra allmänheten en tjänst på så sätt.

"Det finns ett fel i vårat förhållande och det är du"

KissekattN

Så här ser min katt ut när han sover och det är inte för intet vi kallar honom för "Hasch-kattN".

"Gudfadern"

För ungefär ett år sedan köpte jag en guldfisk med skål, sand växt och dylikt till en polare som fyllde 18 år. Vi behövde ett bra namn till den svarta(?!) guldfisken och det fick bli Lennart.

Nu när guldfisken, Lennart, snart har levt i ett år hos min polare har jag fått den stora äran att bli Gudfader till Lennart. Detta firade jag såklart med att ändra mitt mellan namn på facebook till "Gudfadern".

Gudfadern är förknippad med gansters och då bjuder jag på:

Generös

Eftersom jag är så jävla generös, gör jag ett till inlägg.

Sweet... Eller inte?

Kom att fundera på något som jag sedan glömde bort att skriva ned...
Jo nu kommer jag ihåg!

För ett par dagar sedan så lyssnade jag på P3 och nyheterna gick igång. Jag blev väldigt förvånad då det var en kort rapport om att man hade hittat 1kg Cannabis i en ica-kasse på Handelshögskolan. Vad jag vet så är 1 kg cannabis i massa en stor mängd. Det roliga är att en man som jobbade med att renovera toaletterna på Handelshögskolan hittade påsen med Cannabis i taket på en av toaletterna.

Jag vet inte vad man ska säga om det här men jag finner det ganska roande... Fan vad snopen man måste känna sig om 1kg Cannabis blir "upphittad" då man har gömt det på världens bästa ställe... Stackars pårökta jävel...

På tal om att vara hög, Jimi Hendrix var tydligen alltid hög så det får bli en låt av och med honom. Peace out!

RSS 2.0