Radio

Kommer att inom ett fåtal dagar att vara med i Radio. Det är något program de partier i kommunen som vill ha lite uppmärksamhet och få ungdommarnas röster. Jag är ingen mediahora och känner inte att 15 minuter som kändis är något som jag eftersträvar.


Den man som kommer att hålla i programmet ringde mig en dag men jag hade slut på batteri och han lämnade ett meddelande i min röstbrevlåda med både sitt nummer till sin mobil och arbetsplats han sa även att jag skulle ringa upp honom snarast möjligt. Jag gjorde detta. Jag ringde runt 6 på kvällen till hans mobil och började att språka. Vi kommer överens om att han ska höra av sig till mig följande dag.

Följande dag.

Min mobil ringer och jag svarar. Det är så att en tjej i min klass ska vara med och jag har fått i uppdrag att prata med henne. Hon säger att hon vill hänga på och jag återgår till att prata med honom. Han verkar vara lite av en person som BEHÖVER uppmärksamhet och medkännelse och han flikar in att jag ringde när han var hemma och umgicks med sin familj.

Om man ber någon att vara med i ett program och lämnar ett meddelande med frasen "Ring mig snarst möjligt", borde man då ha attityd mot den som offrar sin skoltid åt denne?

RSS 2.0