Inget jag skulle göra

Jag läste igår i en kvällstidning (vilket jag annars aldrig gör) att det var en 12 årig pojke som hade av misstag skjutit ihjäl sin farmor. Han hade tagit två av sin farsas gevär från hans vapenskåp för att sedan gå ut och skjuta ihjäl fåglar men råkade ramla och avfyra ett våda skott mot huset, in i köket där farmor stod.

Det stod att alltihopa var en olyckshändelse då pojkens mening var god, han skulle döda fåglar(?), och att farmor skulle ha sig en jävel.

Jag tror att pojken visste precis var han höll på med. Om man får tanken i huvudet att man ska ta sin farsas gevär, som var av ganska hög kaliber, och skjuta småfåglar så måste pojken vara van vid att hantera vapen från tidigare tillfällen.

Man laddar och osäkrar aldrig ett vapen när man ska gå med det. Risken är stor att man faktiskt kan ramla och råka skjuta. Jag tror alltså att pojken gjorde det med mening för att testa gränserna och se vad konsekvenserna blir av hans handling.

Nytt inlägg

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna skriva något sånt här, men nu har jag gjort ett undantag.

En god vän till mig gillar att läsa Kissies blogg och kom fram till att hon matchar sina kläder... Hur ska jag uttrycka mig?... Som en billig slampa? Ja där satt den!

Att vara Sveriges "mest kända"(?)((hur fan kan man veta det? Har hon flest kommentarer? De flesta av hennes kommentarer slår ned på henne istället för att hylla henne; Borde inte Sveriges mest kända bloggare vara den mest hyllade?)) och mixa en LV-väska och sedan kläder från HM får mig att börja undra.

Om man vill vara exklusiv, borde man inte ha alla sina kläder med ett märke?
Jag vill inte erkänna detta men jag är medveten om märken. Jag föraktar de med fake Ray Bans och de som blandar dyrt, med billigt.

Bara för att Kissie redigerar sina feta lår så fick det bli den här låten.

RSS 2.0